Добредојдовте на Happygarden

Овој сајт е поставена да се донесе луѓе со исти
зелени хоби живеат заедно.
Јас сум најчесто и страсно заинтересирани од одредени растителни
групи, како што hostas, перуники и ден-лилјани.
Во последно време сум исто така додаде булки и божури.
Целта е да се донесат други plantlovers заедно да
размена на идеи или да го продаде растенија.
Јас сум хоби градинар и јас би сакал да се разменат
или да го продаде растенија. Следува дека мора да има листа на чекање понекогаш, бидејќи барањата се
поголема од понудата.
Може да побарате листата ми целосна наплата или преку мојот контакт адреса или
тоа може да се симне од тука:
Hemerocallis
Hosta
iris
цена: национални en меѓународни резерви